luni, 19 aprilie 2010

Invitaţie la atelierul de fotografie GradeZero


Fidelii atelierului de fotografie de la Centrul Cultural Francez şi membrii Clubului Fotografilor de la Casa de Cultură "Mihai Ursachi" care au optat pentru această întâlnire sunt invitaţi să-şi confirme participarea la atelierul de sâmbătă 24 aprilie, orele 10-13 oferit de grupul de fotografi francezi GradeZero.

Prezentarea modului de lucru în grupul GradeZero va fi urmată de dezvolatarea temei "Compoziţia şi lectura imaginii în fotografie" (acompaniată de difuzarea unui material vizual de bază) şi din perspectiva fiecărui fotograf: Frédéric Betsch, Julien Hilaire, Emmanuel Luc, Philippe Poinçot.

În limita timpului disponibil şi fotografiilor (5-8 imagini în format electronic) trimise/aduse de participanţi se va comenta liber fiecare selecţie.

Sesiunea se va desfăşura în limba franceză cu traducere în română şi reciproc (sunt posibile şi dialogurile pertinente în engleză).

Pentru a primi informaţii suplimentare, trimiteţi confirmările la adresa atelierului. atelieruldefotografie[at]gmail.com